top of page
Man Driving in Car

Over Koerierwinkel

Koerierwinkel is ontstaan vanuit een gedachte, en de vraag waarom. Vandaag de dag zijn er onnoemelijk veel websites, waar van alles te koop is. In mijn unieke winkel vind je alles voor de zelfstandige koerier, die kwaliteit en duurzaamheid weet te waarderen en daar ook voor wil betalen, alsook voor de koeriers in loondienst.

Het aanbod zal voortdurend worden uitgebreid, dat ziet u vanzelf in de komende periode. Want producten die hier worden verkocht,moeten aan strenge eisen voldoen.


Het is mij namelijk opgevallen dat bij veel spullen die je kunt kopen, kwantiteit voor kwaliteit uitgaat. Dus over de periode van ruim een jaar ben ik gaan onderzoeken, wat mensen willen. En het blijkt: er is een markt voor die groep mensen die graag wat meer betalen en er iets goeds voor terug verlangen. Maar al te vaak kom je bedrogen uit, Dus dat kan anders.

Dus kwaliteit koop je bij ons. Alles wat ik hier aanbied, heb ik zelf uitvoerig getest, en daardoor kan ik een selectie producten aanbieden welke probleemloos als een eenheid met elkaar samenwerken. 
Daar kunt u van op aan. Want ik ben zelf ook koerier, en vanuit die ervaring is het mijn missie om het beste product aan te kunnen bieden. Als het niet deugd, dan verkoop ik het niet.

Koerierwinkel.nl is een Nederlandse firma en een merknaam van Eiver transport. 
De vestigingsplaats is Veenendaal, provincie Utrecht, 3905BR 05. Telefonisch ben ik beperkt bereikbaar, vanwege werkzaamheden, op 0642701512, uw vragen bij voorkeur per mail, hier zal ik zo spoedig mogelijk op reageren.
Betalen is mogelijk met alle moderne betaalmiddelen, waaronder Ideal en diverse creditcards.

Afhalen van uw bestelling is niet mogelijk.
 
Ik wens u een prettige winkel ervaring.

Altijd op de hoogte

Wilt u door ons op de hoogte gehouden worden van onze acties en nieuwtjes? Schrijf u hiernaast in voor onze nieuwsbrief.

Thanks for submitting!

bottom of page